Θύμα σεξουαλικής βίας σε ηλικία 19 ετών αποκάλυψε πως είχε πέσει η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστριαLady Gaga η οποία μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε ότι υποβλήθηκε και σε ειδική θεραπεία προκειμένου να το ξεπεράσει το τραύμα.

Η 28χρονη τραγουδίστρια – η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα – προέβη στην αποκάλυψη αυτή στη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, όταν ο παρουσιαστής Χάουαρντ Στερν τη ρώτησε το νόημα των στίχων του τραγουδιού «Swine».

Ο Στερν είπε ότι το τραγούδι παραπέμπει σε σεξουαλική κακοποίηση και τη ρώτησε εάν είχε πέσει θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό.

«Εζησα κάποια φρικτά πράγματα με τα οποία μπορώ να γελάω τώρα, επειδή έκανα ψυχική και σωματική θεραπεία και συναισθηματική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρω να θεραπευτώ στη διάρκεια των ετών» απάντησε η Lady Gaga.

«Hμουν σκιά του παλιού μου εαυτού. Δεν ήμουν εγώ. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν γύρω στα 19. Πήγα σε καθολικό σχολειό και ύστερα συνέβησαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα και εγώ σκέφτηκα: «Έτσι είναι οι ενήλικες;» Ήμουν πολύ αφελής».

Η ίδια παραδέχθηκε ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της και είπε ότι χρειάστηκε να περάσουν κάποια χρόνια μέχρι να καταλάβει ότι αυτό που συνέβη ήταν απαίσιο.