Με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι επτά καρατίων –όσοι ακριβώς είναι και οι μήνες της κοινής τους ζωής –επισημοποίησε ο Τζορτζ Κλούνι τη σχέση του με τη γοητευτική δικηγόρο τού Τζούλιαν Ασάνζ, Αμάλ Αλαμουντίν.Το μονόπετρο (αξίας 552.000 ευρώ) με το οποίο εμφανίστηκε η μέλλουσα σύζυγος του μέχρι πρότινος αιώνιου εργένη επιβεβαιώνει τις φήμες που τους θέλουν και επισήμως αρραβωνιασμένους.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ αλλά επίσης δεν σκοπεύουν να κρύψουν την πραγματικότητα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που τους αγαπούν θέλουν να μάθουν ότι η σχέση είναι αληθινή και ότι σχεδιάζουν να είναι μαζί για πάντα»,ανέφεραν φίλοι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People».

Η πιο καυτή δικηγόρος της Βρετανίας για το 2013, σύμφωνα με δημοσκόπηση ιστοσελίδας του κλάδου, δεν είναι μια ακόμα ανερχόμενη στάρλετ που θέλει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με «όπλο» την αναγνωρισιμότητα του αγαπημένου της.

Η 36χρονη Αλαμουντίν, γεννημένη στη Βηρυτό αλλά μεγαλωμένη στο Λονδίνο, έχει χτίσει το επαγγελματικό της προφίλ με πολύ κόπο και προσπάθεια. Ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γι’ αυτό και τα αφεντικά της στη γνωστή νομική εταιρεία Doughty Street Chambers της βρετανικής πρωτεύουσας της ανέθεσαν πέρυσι την υπεράσπιση του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή της σελίδας Wikileaks, προκειμένου να αποτρέψει την έκδοσή του στη Σουηδία.

Το πλούσιο βιογραφικό της βέβαια περιλαμβάνει πολλές ακόμα αξιομνημόνευτες δίκες, μεταξύ των οποίων της ουκρανής πρώην πρωθυπουργού Γιούλια Τιμοσένκο και του πρώην προέδρου της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ενώ στις επαγγελματικές της επιτυχίες

συγκαταλέγονται και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρείχε στον πρώην γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στον πόλεμο της Συρίας.