Για τους φανατικούς θαυμαστές των αστεριών της βιομηχανίας του θεάματος είναι μάλλον συχνό φαινόμενο το να αναπτύσσουν ερωτικά αισθήματα για τα ινδάλματά τους από την υπερβολική αγάπη που τρέφουν γι’ αυτούς. Κάποιες φορές, ωστόσο, η γοητεία των τραγουδιστών και των ηθοποιών είναι τόσο μεγάλη, που φτάνει για να «ρίξει» και κάποιους από τους συναδέλφους τους. Ετσι λοιπόν, αποδεικνύοντας πως ένα αναγνωρίσιμο όνομα κάποιες φορές μπορεί να γίνει άκρως διεργετικό, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ άνοιξαν το στοματάκι τους και αποκάλυψαν πως έχουν «δαγκώσει τη λαμαρίνα» με άλλα διάσημα πρόσωπα. Μάλλον δεν βολεύονται με έναν πλατωνικό έρωτα…

Αν έχει επίσημο fan club ο Ράιαν Γκόσλινγκ, τότε η Μάρθα Στιούαρτ θα είναι η επίτιμη πρόεδρός του. Η γκουρού της οικιακής οικονομίας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν πτοήθηκε από τα 39 χρόνια διαφοράς με τον ηθοποιό και εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματά της μιλώντας στο περιοδικό «Entertainment Weekly»: «Μου άρεσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ για αρκετό καιρό. Εβλεπα καθεμιά από τις ταινίες του». Kαι αφού έχει δει τα «άπαντά» του, έχει φυσικά και γνώμη για την ερμηνεία του, που θεωρεί πως στο φιλμ του 2011 «Αι Ειδοί του Μαρτίου» ήταν η καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Από τον έναν τραγουδιστή στον άλλον φαίνεται πως πάει η Σελένα Γκόµεζ. Η νεαρή ερμηνεύτρια, μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Μπίμπερ, δήλωσε πως γλυκοκοιτάει τον διάσημο ράπερ Ντρέικ. Φαντάζεται, δε, πως η σχέση τους έχει προχωρήσει τόσο ώστε να της αφιερώνει μηνύματα στο twitter. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι αισιόδοξη για την κατάληξη του έρωτά της, αφού όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «The TJ Show», τον περασμένο Οκτώβριο, δεν θεωρεί πως είναι στο στυλ του 27χρονου καλλιτέχνη γιατί δεν έχει μεγάλα… οπίσθια! Και ίσως να έχει και δίκιο γιατί ο Ντρέικ ομολόγησε λίγες ημέρες αργότερα πως είχε ένα εφήμερο ρομάντζο με τη Ριάνα, αλλά ο διακαής πόθος του είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Broke Girls Κατ Ντένιγκς.

Τι και αν ο Τσάνινγκ Τέιτουµ είναι παντρεμένος και πρόσφατα απέκτησε με τη σύζυγό του μια κόρη, δεν σταματά να μιλά για τα «κολλήματά» του με άνδρες συναδέλφους. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «ΕΤ» πως «ιδρώνω και μόνο που σκέφτομαι τον Τζουντ Λο. Είναι ένας μαγευτικός μάγκας». Τώρα, ωστόσο, τη σκυτάλη πήρε ο Τζορτζ Κλούνι που κατά τη γνώμη του είναι «ο πιο ενδιαφέρων άνδρας του κόσμου. Μπορεί να τα κάνει όλα». Για να σπεύσει μετά να ομολογήσει πως «υποθέτω ότι αυτό που λέω είναι ότι θα έκανα σεξ μαζί του». Μάλλον τον εκτίμησε το περσινό καλοκαίρι, όπου οι δυο τους έκαναν διακοπές μαζί στη βίλα του Κλούνι στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, αφού η τότε σύντροφός του Στέισι Κίμπλερ ήταν καλή φίλη με τη σύζυγο του Τέιτουμ, Τζένα Ντιούαν.

Μάλλον το καυτό φιλί που αντάλλαξε η Εϊµι Ανταµς με τη συμπρωταγωνίστριά της Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία «Οδηγός διαπλοκής» την έβαλε σε σκέψεις. «Την είχα βάλει στο μάτι από τότε που έπαιζε στο φιλμ «Στην καρδιά του χειμώνα». Δεν είναι συχνό να συνεργάζομαι με γυναίκες με αυτόν τον τρόπο, δεν φοβόταν και διασκεδάσαμε πάρα πολύ μαζί. Απλά λάτρεψα το να δουλεύω μαζί της», ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν από μερικές εβδομάδες.

Ευτυχή κατάληξη είχε το καρδιοχτύπι της Κέιτι Πέρι για τον μουσικό Τζον Μάγερ. Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό «W» τον περασμένο Οκτώβριο, αποκάλυψε πως «μου άρεσε εδώ και πολύ καιρό και τυχαίνει να ταιριάζουμε τόσο πολύ». Ισως γι’ αυτό από το 2012, οπότε έγιναν ζευγάρι, είναι αχώριστοι και η τραγουδίστρια πλέον δηλώνει σίγουρη πως τα πάντα στη ζωή της συμβαίνουν για έναν καλό λόγο.

Ο Τζος Χάτσχερσον είναι από τους άνδρες που όταν θέλουν μια γυναίκα πολύ, την κυνηγούν με όποιον τρόπο μπορούν. Ετσι λοιπόν ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Hunger Games: Φωτιά» χωρίς προφάσεις παραδέχθηκε πως είναι τσιμπημένος με την Εµα Γουότσον. «Την αγαπώ. Πεθαίνω να τη συναντήσω», ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Cosmopolitan». «Προσπάθησα να βάλω τον μάνατζέρ μου να τηλεφωνήσει στον εκπρόσωπο της Εμα και να δούμε αν θα μπορούσαμε να βγούμε ή κάτι τέτοιο». Μάλλον η προσπάθειά του έπεσε στο κενό αφού η 23χρονη ηθοποιός είναι σε σχέση. Ο Τζος δεν έχασε τις ελπίδες του και δήλωσε πως «δεν έχει γίνει τίποτε ακόμα. Κάποια ημέρα, σταυρώνω τα δάχτυλά μου».