Σημαντικά «διπλά» πήραν Καλλονή και Αστέρας Τρίπολης για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Την ίδια ώρα, η Ξάνθη ανέτρεπε την κατάσταση στο Ηράκλειο και εξασφάλιζε μια πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στον Εργοτέλη.

Στα Γιάννινα, λοιπόν, ο ΠΑΣ προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια η Καλλονή πήρε τους βαθμούς με το 2-1.

Ετσι, η κατάσταση δυσκολεύει για τον Τσιώλη και την ομάδα του.

Μόλις στο 10′ ο Ριβέρα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 19′ η Καλλονή είχε δοκάρι με τον Μαρσέλο.

Στο 67′ ο Λεοζίνιο με ωραίο χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1 για την Καλλονή. Στο 78΄’ ο Λεοζίνιο άνοιξε στον Μανούσο, πάσα στον Περόνε και 1-2 για τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Κυβελίδης, Λίλα, Ζακουάνι, Κεϊτά, Ποντάνι, Τσουκαλάς, Ακόστα, Περόνε, Φαρία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σονγκό(46′ Κοροβέσης), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα(53′ Χαρίσης), Κυβελίδης(60′ Μπέριος), Ακόστα, Στρούνα.

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο(81′ Φουρλάνος), Κεϊτά(76′ Φαρία), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούρου, Περόνε(83′ Καζάκης).

Στη Ριζούπολη, με γκολ που ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα.

Στο 39′ ο Καράσκο το 0-1 και στο 81′ ο Πετρόπουλος την ισοφάριση (1-1) για τους γηπεδούχους.

Το 1-2 ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Λούι.

Διαιτητής: Κύζας.

Κίτρινες: Σέτι, Κοντοές.

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης Μίνγκας(76′ Πετρόπουλος), Λουσέρο(69′ Αμπρόουζ), Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κοντοές, Ουσέρο, Μουνάφο(64′ Σέτι), Καράσκο(82′ Κάφα), Μπαράλες, Ντε Μπλάσιτς(68′ Ναβάρο).

Στο Ηράκλειο, Εργοτέλης και Skoda Ξάνθη πήραν από έναν βαθμό με το 2-2. Η Ξάνθη πήρε το ισόπαλο αποτέλεσμα με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που πέτυχε ο Γούτας.

Στο 8′ είχε δοκάρι ο Μάνταλος και στο 10′ ο Αναστασάκος σημείωσε το 1-0. Το 2-0 ξανά από τον Αναστασάκο στο 18′ για να μειώσει το σκορ στο 23′ ο Σολάρι με σουτ από κοντά.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Αζίζ, Τζανακάκης, Κάλβο, Καρντόζο.

Εργοτέλης: Αθανασίου(63′ Καβουσάκης), Τζανακάκης, Αζίζ, Μεχία, Σαρρής, Ρομάνο, Καρντόζο, Χαντί, Βερπακόφσκις(69′ Διαμαντάκος), Αναστασάκος(88′ Κοζορώνης), Μπαντιμπανγκά.

Skoda Ξάνθη: Τσέμα, Μπέρτος, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης(75′ Πάμπλο Γκαρσία), Γούτας, Τριάδης(79′ Σουάρες), Σολτάνι, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Μάνταλος(59′ Κάλβο), Σολάρι.