«Θα πάμε την Δευτέρα στον εισαγγελέα στην Αθήνα και θα ζητήσουμε την σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία, όλων αυτών που εμποδίζουν την έκδοση δελτίων του Άρη» δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως με αφορμή την μη έκδοση δελτίων των νέων αποκτημάτων της ομάδας (Γουναρίδης, Καμινιώτης, Κουδίσης, Μπουγαΐδης, Βλάχος, Μπακασέτας) ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

«Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Άρη, γιατί άργησα να αντιδράσω. Πέρα από την ΠΑΕ που θα κυνηγήσει νομικά αυτούς τους ανθρώπους, θα τους κυνηγάω και εγώ μέχρι να πεθάνω με αγωγές και μηνύσεις. Τα δεδομένα είναι ίδια με αυτά του καλοκαιριού όταν η ομάδα έκανε μεταγραφές και εκδόθηκαν δελτία. Τι έχει αλλάξει τώρα;

Εγώ δεν ρίχνω τις ευθύνες στους νομικούς, αλλά στον πρόεδρο της ΕΠΟ που έχει δικαίωμα υπογραφής και δεν υπογράφει τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας. Αν ξέραμε ότι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί να κάναμε μεταγραφές; Οι αποφάσεις της ΕΠΟ οδηγούν σε αλλοίωση του Πρωταθλήματος. Δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Άρη. Ζητούμε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Η απόφαση της ΕΠΟ είναι τραγέλαφος» συνέχισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και ολοκλήρωσε με ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους, λέγοντας:

«Ο κόσμος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πρέπει να είναι ήρεμος, γιατί είδαμε τι είχε γίνει και στο παρελθόν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αν ο Άρης υποβιβαστεί, τελειώνει σαν ποδοσφαιρική ομάδα».