Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 12.700 ευρώ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάρμοστη συμπεριφορά που έδειξαν οπαδοί του στον ημιτελικό αγώνα κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την απόφαση του. Η ποινή του Παναθηναϊκού αφορά τον αγώνα της 13ης Ιανουαρίου με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 13η αγωνιστική της Α1.

Με επίπληξη τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Πανιώνιος και πρόστιμο 1.100 ευρώ επιβλήθηκε στον βοηθό προπονητή του Πανιωνίου, Θανάση Παπαχατζή για τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου των Κυανέρυθρων με τον ¶ρη στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
57/27-12-2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00¤,
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00¤ και
γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων και κροτίδων) πρόστιμο 2.200,00¤, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 23-12-2013».

«58/27-12-2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για την συμπεριφορά του βοηθού προπονητού της κ. Παπαχατζή Αθ., έγγραφη επίπληξη με δημοσίευσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΡΗ της 22-12-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Αθ. Παπαχατζή, βοηθό προπονητή της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του εν λόγω αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100,00, κατά τον ως άνω αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από