Τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από πρεμιέρες και κόκκινα χαλιά. Και τώρα που η Κιμ Μπέισινγκερ, εντυπωσιακή στα 60 της χρόνια, αποφάσισε να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Grudge Match», αντί για τουαλέτα προτίμησε ένα μπλε κοστούμι με λεπτή ρίγα. Οι πλούσιες ξανθές μπούκλες της ήταν κρυμμένες και πιασμένες σε αλογοουρά, ενώ οι πόζες της και οι στυλιστικές λεπτομέρειες (αλυσίδα από ρολόι τσέπης) παρέπεμπαν σε μαφιόζο της δεκαετίας του ’30. Αλλά τι μαφιόζο…

Στο περιοδικό «People», που έσπευσε να της αποσπάσει δηλώσεις, είπε: «Αισθάνομαι τυχερή που έχω τέτοια μακροζωία. Δεν είμαι οπαδός του κόκκινου χαλιού, αλλά αγαπώ τη δουλειά μου. Σε αυτό το επάγγελμα μπορεί να είσαι είτε στην κορυφή ή στον πάτο. Εχω βρεθεί και στα δύο. Αυτό μπορεί να σε κάνει αυτό που πραγματικά είσαι». Πρόσθεσε: «Τώρα ξυπνάω και απολαμβάνω τη ζωή. Δεν ήθελα να ζήσω με ναρκωτικά, αλλά να αντιμετωπίσω όσα φοβόμουν».

Στην ταινία «Grudge Match» η βραβευμένη με Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό» Μπέισινγκερ πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε δύο θρύλους του Χόλιγουντ, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, οι οποίοι υποδύονται δύο παλαίμαχους μποξέρ που αποφασίζουν να μπουν στο ρινγκ για έναν τελευταίο αγώνα.