Χωρίς το διακριτικό «Marriott»  θα εμφανίζεται  από την Πρωτοχρονιά στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Αστυ ΑΕ, ανακοίνωσε χθες ότι το νέο όνομα της μονάδας θα είναι Athens Ledra Hotel.

Μια σχέση συνεργασίας 30 χρόνων στον χώρο των ξενοδοχείων πολυτελείας της Αθήνας τερματίζεται στο τέλος του μήνα, με αποτέλεσμα η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Μarriott Ιnternational να αποχωρήσει προσωρινά από την ελληνική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Ledra Marriott που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού (όμιλος Παρασκευαΐδη) και η Μarriott Ιnternational δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης της μονάδας, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Η Αστυ ΑΕ, όπως ανακοίνωσε χθες, θα διαχειρίζεται η ίδια και θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο επί της Λεωφόρου Συγγρού. Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να συνεχίσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και μετά, ενώ δεσμεύεται «να συνεχίσει να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της, διατηρώντας σύγχρονες τις εγκαταστάσεις».