Με σκόρερ τον Έντιν Μούργκα η ΑΕΚ κατέκτησε το τουρνουά Τριγλίας, νικώντας στον τελικό νίκησε τον Απόλλωνα με 2-0.

Ο Μούργκα που δεν ήταν καλός στο πρώτο ματς εναντίον της Τριγλίας Ραφήνας κατάφερε όχι μόνο να φανεί, αλλά να σημειώσει δύο γκολ (42’, 43’) και να δώσει τη νίκη με 2-0 και στην Ένωση που κατέκτησε το τουρνουά.

Ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ στο 42’, ο Μούργκα βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Ένα λεπτό μετά (43’) ο ίδιος παίκτης με καταπληκτική προσωπική ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 2-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να πάνε μπροστά στους περίπου 1300 οπαδούς της και να τους χειροκροτήσουν.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς, Μούργκα, Παυλής. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Αργυρίου, Τσεβάς, Τζάθας, Δημγκιόκας και Κέζος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ζαχαρίου, Ντούνης, Καλλέργης, Δημογιάννης, Ντάφλας, Μπέντας, Σελμανάϊ.

Ο ΔΕΛΛΑΣ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του τουρνουά ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ, δήλωσε: «Ήθελα να δώσω χρόνο σε συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πάρει αρκετό. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν νέοι και ήθελα να πάρουν μια ευκαιρία, αλλά παράλληλα και μια εμπειρία από αυτά που θα αντιμετωπίσουν στην κατηγορία. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε σήμερα γιατί δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Είδα να δουλεύουμε σωστά κάποια πράγματα που έχουμε πει, ωστόσο εντοπίστηκαν και πάλι λάθη. Εγώ αυτά τα παιδιά τα πιστεύω, το έχω πει ότι θέλω να δουλέψω μαζί τους, προκειμένου να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».