Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για μία ακόμα μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Παρ’ότι αρκετοί υποστήριζαν ότι η Ένωση ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της και ότι έχει γεμάτο ρόστερ, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μία ακόμα προσθήκη.

Ο λόγος είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός στόπερ αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις και κυρίως να βοηθήσει με την εμπειρία του. Στα φιλικά διαπιστώθηκε αστάθεια στην άμυνα αυτό προβλημάτισε τον Τραϊανό Δέλλα. Ο προπονητής της ΑΕΚ περιμένει από τον 37χρονο Τσιρίλο να βοηθήσει σε όλους τους τομείς με την εμπειρία του. Όμως ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν είναι ακόμα αυτός που πρέπει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα. Έτσι οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ομάδας σκέφτονται μήπως αποκτήσουν έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό που θα βοηθήσει τουλάχιστον μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος ο Τσιρίλο.

Παράλληλα μ’αυτό ο Τραϊανός Δέλλας τσεκάρει αρκετούς από τους παίκτες του, αφού κάποιοι απ’αυτούς δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και θα δοθούν δανεικοί. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Δημγκιόκας, Τσεβάς, Μούργκα και Κατσικάς είναι υποψήφιοι να πάρουν τον δρόμο προς άλλες ομάδες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της με τα κανάλια της Novasports θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12.30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η «Δικέφαλος ΑΕ» με στόχο την υλοποίηση του οράματος της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα της Τρίτης έγινε η πρώτη συνεδρίαση και συγκροτήθηκε το ΔΣ της εταιρείας με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά να συμμετέχουν σε αυτό.

Αναλυτικά το ΔΣ αποτελείται από τους εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος : Γιώργος Δαλακούρας – εφοπλιστής, Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Μελισσανίδης – επιχειρηματίας, Μέλη : Πέτρος Παππάς – εφοπλιστής, Διονύσης Γιαννακόπουλος – πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Δρ. Πάρις Κοσμίδης – Παθολόγος – Ογκολόγος. Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ορίστηκε ο κ. Νίκος Στράτος».