Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κλιντ Ίστγουντ, χωρίζει από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, πάνω από ένα χρόνο από τον Ιούνιο του 2012 και η απόφαση για τον χωρισμό τους ελήφθη σε φιλικό επίπεδο, την περίοδο που η δεύτερη σύζυγος του αγέραστου Κλιντ, Ντίνα Ίστγουντ πρωταγωνιστούσε μαζί με την κόρη τους σε τηλεοπτική εκπομπή τύπου ριάλιτι και τίτλο : «Κυρία Ιστγουντ και Σία».

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ιστγουντ είχε χάσει αρκετό καιρό πριν το ενδιαφέρον του για την Ντίνα Ρούις, για την οποία είχε δηλώσει το 1997 ότι όταν την γνώρισε κατάλαβε πως μπορεί ένας άνδρας να είναι μονογαμικός!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 16χρονη Μόργκαν ενώ σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η Ντίνα Ίστγουντ εισήλθε σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους μετά τον χωρισμό.

Πριν από την Ντίνα ο Ιστγουντ ήταν παντρεμένος επί 31 χρόνια με την Μάγκι Τζόνσον ενώ συζούσε επί 14 χρόνια με την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του σε αρκετές ταινίες Σόντρα Λοκ.