Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον γάμο του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να διαλύεται μετά από 13 χρόνια. Απλά για την ώρα οι δύο αστέρες λένε πως χωρίζουν «προσωρινά»

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο BBC ότι το ζευγάρι θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα χωριστά ώστε να μπορέσουν και οι δύο να «να κάνουν αποτίμηση και να δουλέψουν τον γάμο τους». Δεν πρόκειται λοιπόν για διαζύγιο αλλά για ένα… διάλειμμα από τον γάμο τους.

Ο 68χρονος σήμερα ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την Κάθριν Ζετα Τζόουνς στη Γαλλία το 1998. Ο παραμυθένιος γάμος τους έγινε στις 18 Νοεμβρίου 2000 στην αίθουσα χορού του ξενοδοχείου Πλάζα της Νέας Υόρκης με προσκεκλημένη όλη την ελίτ της σόουμπιζ.

Οταν παντρεύτηκαν εκείνη ήταν 30, εκείνος 55 και αρκετοί αμφέβαλλαν για την επιτυχία του γάμου τους. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο Ντίλαν και τη 10χρονη Κάρις.

Το 2010 ο Ντάγκλας διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα ενώ η Τζόουνς αντιμετωπίζει προβλήματα διπολικής διαταραχής.

Στις αρχές του Αυγούστου ξεκίνησαν οι φήμες περί διαζυγίου. Αυτό υποστήριξε σε δημοσίευμά του το «Σταρ», ένα βρετανικό κουτσομπολίστικο έντυπο, αναπαράγοντας πληροφορίες της ισπανικής «Ελ Μούντο». Η ιταλική «Λα Ρεπούμπλικα» πρόσθεσε ότι ο διάσημος ηθοποιός θα πληρώσει ως αποζημίωση στη σύζυγό του το αστρονομικό ποσόν των 300 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ηεπίσημη ανακοίνωση αναμένεται μετά τα βραβεία Emmy.