Στα οργανωτικά ζητήματα των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ, που θα γίνουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από τον Πρωθυπουργό, επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο κ. Σαμαράς θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, θα παραστεί στην τελετή αγιασμού και στις 10 το πρωί θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και τοπικών αρχών στην αίθουσα Corona της ΔΕΘ.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού είναι ανοιχτό και δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να συναντηθεί στην Αθήνα με τους εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για τα θέματα που τους απασχολούν εν όψει της επίσκεψης του για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Παρών στην σύσκεψη θα είναι και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ.Καράογλου.

Σχετικά με τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί την ημέρα των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ (στις 6 το απόγευμα) από τη ΓΣΕΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ την ΕΔΟΘ. το ΠΑΜΕ και από κατοίκους της Χαλκιδικής, ο κ. Καράογλου έχει δηλώσει πως «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να σεβαστούν τον θεσμό της ΔΕΘ και την πόλη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από