Μια άνετη και δίκαιη νίκη πέτυχαν τα Γιάννενα μέσα στην έδρα τους με 2-0 επί του Απόλλωνα. Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, ήταν ο Τσάβες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ στο 24’ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο στο 43’ για να πραγματοποιήσει ένα υποδειγματικό πλασέ ο Ίλιτς και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Τζόρβα.

Καλή η διαιτησία του Αρετόπουλου. Την κίτρινη κάρτα, είδε ο Λίλα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (82’ Κειτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα, Κοροβέσης (76’ Στρούνα), Ίλιτς (89’ Γιάκος)

Απόλλωνας: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Παντελιάδης, Άλβαρες (53’ Τσιλιγκίρης), Κόρμπος, Καμαρά, Μίνγκας (46’ Φαρινόλα), Γκουέλα, Πετρόπουλος (64’ Μπλάζεκ).

Ο Σάββας Παντελίδης ήταν πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αφού είπε: «Ήμασταν το αφεντικό του παιχνιδιού. Κάναμε ένα από τα καλά μας παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, βγήκαν αυτοματισμοί και είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Νικήσαμε δίκαια».

«Όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας σε αυτές τις έδρας, είναι φυσιολογικό να έρθει και το γκολ» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέκος Βοσνιάδης και συνέχισε: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της κατοχής. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και χάναμε την μπάλα δίχως πίεση».