Ολα μοιάζουν να είναι έτοιμα για την ανακοίνωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η Τότεναμ αποδέχθηκε τελικά την προσφορά των 99 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα ή το αργότερο στις αρχές της εβδομάδας.

Οπως σημειώνει η «Μάρκα», στη συμφωνία δεν συμπεριελήφθη ο Φάμπιο Κοεντράο γιατί το αφεντικό της λονδρέζικης ομάδας Ντάνιελ Λέβι προτιμούσε να πάρει ζεστό χρήμα.

Για αντικαταστάτη του Μπέιλ η Τότεναμ προόριζε τον Γουίλιαν της Ανζί, ο οποίος όμως αν και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από τη λονδρέζικη ομάδα ξεκίνησε χθες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι!

Η μεταγραφική έκπληξη, ωστόσο, μπορεί να έχει επίκεντρο την… Αρσεναλ. Μετά τις πιέσεις που δέχεται ο Αρσέν Βενγκέρ από τους οπαδούς των Κανονιέρηδων, ο Αλσατός φαίνεται ότι αποφάσισε να κινηθεί στο μεταγραφικό μέτωπο δείχνοντας ενδιαφέρον για τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ, για τον οποίον είναι διατεθειμένος να δώσει 46 εκατ. ευρώ. Η προσπάθεια ενδέχεται να έχει ευτυχή κατάληξη για την Αρσεναλ, καθώς η Ρεάλ έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή τα χρήματα για να καλύψει το ποσό που θα δώσει για τον Μπέιλ.

Αν η Ρεάλ ενδώσει, τότε έχει έτοιμη λύση έναν πρώην παίκτη της, ο οποίος ήταν κάποτε ανεπιθύμητος, αλλά έκανε σπουδαία καριέρα: τον Σάμουελ Ετό, τον οποίον θέλουν ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ιντερ και η Τσέλσι.

Η Αρσεναλ ενδιαφέρεται για έναν ακόμα παίκτη της Ρεάλ, τον Ανχελ ντι Μαρία, ενώ είναι πρόθυμη να δώσει μεταγραφή στον Λούκας Ποντόλσκι που πιθανόν να επιστρέψει στη Γερμανία και τη Σάλκε.

Μετά το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι αναμένονται εξελίξεις και για τον Γουέιν Ρούνι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε εντολή να παγώσουν όλες οι κινήσεις για τον απόκτηση του Αγγλου μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα για λόγους ηθικής τάξης…