Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με τον Ντέιβιντ Μόγιες πλέον στον πάγκο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε εκτός έδρας τη Σουόνσι με 4-1.

Πρωταγωνιστές για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, οι Ρόμπι Φαν Πέρσι και Ντάνι Γουέλμπεκ οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ.

Σε ένα τρίλεπτο στο α’ μέρος, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0. Πρώτα με τον Φαν Πέρσι (34′) και στη συνέχεια με τον Γουέλμπεκ (36′).

Στο β’ μέρος, ο Φαν Πέρσι πέτυχε το 3-0 στο 72′ , η Σουόνσι μείωσε με τον Μπόνι στο 82′ και ο Γουέλμπεκ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η Αστον Βίλα θριάμβευσε στο Εμιρέιτς, αφού νίκησε 3-1 την Αρσεναλ! Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ, άρχισε ιδανικά το ματς.

Μόλις στο 5′ η Αρσεναλ προηγήθηκε με γκολ του Ζιρού. Η Αστον Βίλα όμως κατάφερε να πετύχει την ανατροπή! Ισοφάρισε στο 22′ με τον Μπεντέκε, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε ο Σέζνι, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μπεντέκε πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Αστον Βίλα στο 62′ πάλι με πέναλτι. Η Αρσεναλ πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά τελικά η Αστον Βίλα πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Λούνα (85′). Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσιελνί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (67′).

Η Λίβερπουλ, με γκολ του Στάριτζ στο 37′ νίκησε στο Ανφιλντ 1-0 την Στόουκ. Πρωταγωνιστής του αγώνα για τους γηπεδούχους, ήταν ο τερματοφύλακας Μινιολέ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γουόλτερς (88′).

Αλλα αποτελέσματα: Νόριτς-Εβερτον 2-2, Σάντερλαντ-Φούλαμ 0-1, Γουεστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 0-1, Γουεστ Χαμ-Κάρντιφ 2-0.