Σε πρώτη δημόσια εκτέλεση παρουσίασε ο Δημήτρης Μαραμής το πρωτοποριακό μουσικό έργο του «Erotokritos in Blues» στο δεύτερο μέρος της συναυλίας του το περασμένο Σάββατο στον Λόφο της Σάνης.

Ο Μαραμής έδωσε μια ανατρεπτική πρόταση με στοιχεία μπλουζ και τζαζ, μελοποιώντας τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου και κατέθεσε το δικό του μουσικό στίγμα σε ένα από τα σπουδαιότερα έργα της ελληνικής ποίησης.

Δίπλα του στη συναυλία του Σαββάτου στάθηκαν εξαιρετικά οι συναρπαστικές φωνές της Κορίνας Λεγάκη και του Θοδωρή Βουτσικάκη οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό του Sani Festival που από την πρώτη στιγμή «συμμετείχε» ενεργά σε αυτό το μουσικό δούναι-λαβείν, χειροκροτώντας και επευφημώντας τους καλλιτέχνες. Σημαντική επίσης παρουσία ο Κωσταντίνος Παυλάκος στο βιολί.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας ακούστηκαν μουσικές συνθέσεις - αυτοσχεδιασμοί του συνθέτη από το σύνολο της δισκογραφίας του.

Με σπουδές πιάνου και σύνθεσης στη Βρετανία, ο ∆ημήτρης Μαραμής έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του, με καριέρα εντός και εκτός συνόρων – έξι προσωπικοί δίσκοι, μουσική για 37 θεατρικές παραστάσεις και 5 ταινίες, συνεργασία με κορυφαία ονόματα του τραγουδιού, συναυλίες στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από