Η Σακίρα δεν θα χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να «ξεπληρώσει» τον πρώην σύντροφό της, καθώς το δικαστήριο απέρριψε την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της.

Ο γιος του πρώην Προέδρου της Αργεντινής, ο Αντόνιο ντε λα Ρούα, κατέθεσε μήνυση εναντίον της κολομβιανής τραγουδίστριας διεκδικώντας 75 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της 11χρονης σχέσης τους αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην ίδια και την προώθηση της καριέρας της. Θεωρεί λοιπόν ότι οφείλει να του το ξεπληρώσει με αρκετά εκατ. ευρώ, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν του έχει δώσει χρήματα που του οφείλει όπως ορίζει το επαγγελματικό συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Οι δικαστές όμως έχουν διαφορετική γνώμη. Το δικαστήριο του Λος Αντζελες, μετά από εκείνο της Γενεύης και της Νέας Υόρκης, απέρριψε τα αιτήματά του με την αιτιολογία αυτή τη φορά ότι δεν κατάφερε να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν πως έχει οποιοδήποτε δικαίωμα στην περιουσία της.

«Είμαι ευγνώμων που τα δικαστήρια δεν πείστηκαν από τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του» αναφέρει η Σακίρα σε ανακοίνωσή της. «Εχω γυρίσει σελίδα στη ζωή μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ελπίζω όλη αυτή η ταλαιπωρία να τελειώσει εδώ».

Το ζευγάρι χώρισε το 2011. Η Σακίρα είναι πλέον μητέρα του Μίλαν, καρπού του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

Πρόσφατα ανέβασε στο προφίλ της στο facebook και στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους.