Την ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στη γέννηση του μωρού της Κέιτ Μίντλτον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Πενέλοπε Κρουζ έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί που απέκτησε με τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola, η 39χρονη ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο Ruber Internacional στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού και επιβεβαιώθηκε κατά κάποιο τρόπο όταν ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ στην είσοδο του νοσοκομείου.

Οι δύο ισπανοί ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2010 και τον Ιανουάριο του 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Λεονάρντο.

Επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση του μωρού δεν αναμένεται σύντομα, καθώς το διάσημο ζευγάρι έχει κάνει – και έμπρακτα – σαφές ότι δεν του αρέσει να αποκαλύπτει ή να ανακοινώνει τις προσωπικές του στιγμές.

«Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» είχε δηλώσει η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός το 2011 στο περιοδικό Vogue. «Το γεγονός ότι ο πατέρας του κι εγώ έχουμε επιλέξει να κάνουμε τη δουλειά που κάνουμε, δεν δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να εισβάλει στην προσωπική μας ζωή».