Στον θρόνο της πλουσιότερης διασημότητας ηλικίας κάτω των 30 – για εφέτος τουλάχιστον – κάθεται η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes με τους καλλιτέχνες που είχαν τα περισσότερα έσοδα από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013.

Τα έσοδα της Lady Gaga έφτασαν τα 60,6 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ακυρώσει συναυλίες της εξαιτίας της εγχείρισης στο ισχίο τον Φεβρουάριο. Πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Artpop» τον Νοέμβριο και του πρώτου σινγκλ στις 19 Αυγούστου.

Η Lady Gaga εκτόπισε από την κορυφή την Τέιλορ Σουίφτ, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της λίστας με έσοδα 41,6 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του ποπ τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ φιγουράρει στη δεύτερη θέση με έσοδα 44 εκατ. ευρώ.Στην πεντάδα βρίσκονται επίσης οι Κάλβιν Χάρις (με 34,8 εκατ. ευρώ) και Ριάνα (με 32,5 εκατ. ευρώ).

Η Αντέλ, που κέρδισε φέτος Οσκαρ για το τραγούδι «Skyfall» της ταινίας με τον Τζέιμς Μποντ, έφτασε στην όγδοη θέση με 19 εκατ. ευρώ.

Η επίσης βραβευμένη με Οσκαρ, για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας» Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται για πρώτη φορά στην εν λόγω λίστα του Forbes και μάλιστα στην έβδομη θέση (19,7 εκατ. ευρώ).