Την ιστορική συνάντηση του Σούπερμαν και του Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά στα κινηματογραφικά χρονικά, ετοιμάζει ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης της ταινίας «Ανθρωπος από ατσάλι».

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο ίδιος, μιλώντας σε συνέδριο φίλων των κόμικ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ήδη γράφεται το σενάριο, ενώ τον ρόλο του Σούπερμαν θα αναλάβει ο Χένρι Κάβιλ, που υποδύεται τον υπερήρωα στην τελευταία του ταινία.

«Ολοι λέτε ότι θέλετε να μάθετε περί τίνος πρόκειται η νέα ταινία του Σούπερμαν, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλετε να σας το αποκαλύψω, έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο Σνάιντερ τους 6.000 φαν που τον άκουγαν ενθουσιασμένοι.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ανέβασε στη σκηνή τον Χάρι Λένιξ, που έπαιζε στον Ανθρωπο από ατσάλι, ο οποίος διάβασε μία μυστηριώδη φράση: «Θέλω να θυμάσαι Κλαρκ, όσα χρόνια και αν περάσουν, στις πιο ιδιωτικές σου στιγμές, θέλω να θυμάσαι το χέρι σου στον λαιμό σου. Θέλω να θυμάσαι τον έναν άνθρωπο που σε νίκησε».

Όπως άφησε να εννοηθεί ο Σνάιντερ, πρόκειται για απόσπασμα από το σενάριο της νέας ταινίας, όπου ο Μπάτμαν απευθύνεται στον Σούπερμαν.

Ο σκηνοθέτης δεν ανέφερε τίτλο για το φιλμ, αλλά είπε ότι πρόκειται για συνέχεια της ταινίας Ανθρωπος από ατσάλι με τον Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν. Δεν είπε τίποτα όμως για το ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μπάτμαν.