Ανανεωμένη, με άγριες διαθέσεις, εμφανίζεται η Κρίστεν Στιούαρτ στην ταινία «Στον δρόμο» που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου. Με χαμόγελα και παιχνίδια με τον φωτογραφικό φακό εμφανίστηκε και σε σόου μόδας του σχεδιαστή Ζουχαΐρ Μουράντ στο Παρίσι.

Τι κι αν άγνωστοι γράφουν στο καπό του αυτοκινήτου της «I love Rob (Αγαπώ τον Ρομπ)». Η 22χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει πλέον ξεπεράσει τον πρώην αγαπημένο της και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ταινιών «Λυκόφως» Ρόμπερτ Πάτινσον. Και απολαμβάνει τον έρωτα στην αγκαλιά του επίσης ηθοποιού Μάικλ Πιτ.

Αισθησιακές, γεμάτες αλκοόλ, σκηνές έχει η ταινία «Στον δρόμο» όπου πρωταγωνιστεί η Στιούαρτ. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο βραβευμένος βραζιλιάνος σκηνοθέτης Βάλτερ Σάλες («Ημερολόγια Μοτοσικλέτας») που δημιουργεί το απόλυτο road movie, μεταφέροντας στον κινηματογράφο το κλασικό μυθιστόρημα του Τζακ Κέρουακ.

Μετά την προβολή της ταινίας στις Κάννες και στις γαλλικές αίθουσες, ο Σάλες προχώρησε σε νέο μοντάζ. Η καινούρια εκδοχή που είναι συντομότερη κατά 13 λεπτά προβλήθηκε στην Αμερική και σε πολλές χώρες του κόσμου – όπως θα προβληθεί και στην Ελλάδα.

Η ταινία φέρνει στη μεγάλη οθόνη μία γενιά που τόλμησε να δοκιμάσει τα πάντα. Διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’40 στην Αμερική, όπου ο Σαλ Πάρανταϊς, ένας 24χρονος συγγραφέας, γνωρίζει τον Νταν Μοριάρτι, έναν 20χρονο πρώην φυλακισμένο με ευέλικτη ηθική, και την όμορφη σύζυγό του, Μέριλου.

Οι τρεις τους αδιαφορούν για τα στερεότυπα και τα ταμπού της εποχής, περνώντας τις νύχτες τους γεμάτες αλκοόλ και κάνοντας όνειρα για έναν άλλο κόσμο, ενώ μπροστά τους ανοίγεται ένα συναρπαστικό ταξίδι στους ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους των ΗΠΑ.

Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Σαμ Ράιλι, Γκάρετ Χέντλαντ, Κίρστεν Ντανστ, Βίγκο Μόρτενσεν και Εϊμι Ανταμς.