Σάρωσε τα θεατρικά βραβεία Τόνι το μιούζικαλ «Kinky Boots», που βασίζεται στη βρετανικής παραγωγής ταινία του 2005. Κέρδισε συνολικά έξι βραβεία: καλύτερου μιούζικαλ, καλύτερης μουσικής (για τη Σίντι Λόπερ), καλύτερου ηθοποιού (για τον Μπιλ Πόρτερ), καλύτερης χορογραφίας, καλύτερου ήχου και καλύτερης ενορχήστρωσης.

Για την ερμηνεία του στον ρόλο του Τζορτζ στην παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;» βραβεύτηκε ο Τρέισι Λετς. Αφήνοντας πίσω τον Τομ Χανκς που για πρώτη φορά ήταν υποψήφιος για Τόνι για την ερμηνεία του στο έργο της Νόρα Εφρον «Lucky Guy».

Στην κατηγορία καλύτερου θεατρικού έργου κέρδισε το «Vanya and Sonia and Masha and Spike» του Κρίστοφερ Ντουράνγκ με πρωταγωνιστές τους Σιγκούρνι Γουίβερ και Ντέιβιντ Χάιντ Πίρς.

Η μεταφορά στο Μπρόντγουεϊ της επιτυχία του Γουεστ Εντ «Ματίλντα» απέσπασε τέσσερα συνολικά βραβεία.

Η τελετή απονομής των 67ων βραβείων Τόνι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο City Radio Music Hall της Νέας Υόρκης. Οικοδεσπότης της μεγάλης βραδιάς ήταν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, τραγούδησε και χόρεψε στην έναρξη της διοργάνωσης.