Tι και αν η Μαντόνα βρέθηκε στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο για καλό σκοπό; Δεν ήταν αρκετό για να τη σώσει από τα άσχημα σχόλια. Την ώρα που εκείνη βρισκόταν στη σκηνή της εκδήλωσης «The sound of change», μιας συναυλίας που σκοπό είχε να δώσει κίνητρα σε γυναίκες από όλο τον κόσμο να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, το twitter έπαιρνε φωτιά με μηνύματα για το πρησμένο πρόσωπό της. Αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν τα μάγουλά της, τα οποία ήταν πιο πεταχτά σε σχέση με περασμένες εμφανίσεις της, σημάδι ότι είχε υποβληθεί πρόσφατα σε κάποια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Μάλιστα, το υπόλοιπο μαύρο λουκ έκανε πιο φανερό το πρόβλημα και δεν την κολάκευε ιδιαίτερα.

Η 54χρονη επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι και ασορτί μπλούζα ζιβάγκο που σε συνδυασμό με τα γάντια στα χέρια της άφηναν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπό της. Για την εξαφάνιση των ατελειών δεν βοήθησε ούτε και το χτένισμά της, αφού η ξανθιά κόμη της ήταν τραβηγμένη πίσω και μόνο δύο μπούκλες έπεφταν στο πλάι. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στην πλειονότητα των θαυμαστών της, οι οποίοι εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους για όσα έβλεπαν. «Μαντόνα, σε παρακαλώ σταμάτα να πειράζεις το πρόσωπό σου. Παλιά ήταν πολύ ωραίο ενώ τώρα δείχνει περίεργο» ήταν το tweet κάποιου από το κοινό. Και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Η Μαντόνα δείχνει εντελώς γελοία αυτές τις ημέρες. Γιατί στην ευχή να θέλει κάποιος να κάνει αυτό το πράγμα στο πρόσωπό του;».

Πάντως, το μέλος του σώματος της Μαντόνα που τα τελευταία χρόνια προκαλεί τα χειρότερα σχόλια είναι τα πολύ γερασμένα χέρια της, για αυτό και η τραγουδίστρια εμφανίζεται πια συνεχώς με γάντια.