Εάν σκέφτονται να κάνουν τατουάζ, οι κόρες του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα καλύτερα να το ξεχάσουν. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Today» - κατά την διάρκεια συνέντευξης που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη - ο Ομπάμα αποκάλυψε πώς ο ίδιος και η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα σχεδιάζουν να αποτρέψουν τις κόρες του από το να κάνουν τατουάζ.

«Αυτό που είπαμε στα κορίτσια ήταν "εάν αποφασίσετε ποτέ να κάνετε ένα τατουάζ, τότε η μανούλα κι εγώ θα έλθουμε μαζί σας για να κάνουμε ακριβώς το ίδιο τατουάζ, στο ίδιο σημείο, και θα βγούμε να το προβάλλουμε στο YouTube ως το οικογενειακό μας τατουάζ"», είπε ο Ομπάμα.

«Αυτή ήταν η σκέψη μας για τον τρόπο να τις αποτρέψουμε από το να σκεφθούν πως αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να επαναστατήσουν», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Ομπάμα δήλωσε πως κατανοεί την φραστική παραδρομή της συζύγου του στις αρχές Απριλίου, όταν είχε αποκαλέσει τον εαυτό της «μόνη μητέρα», υπογραμμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πρώτα για τη Γερουσία κι έπειτα για την Προεδρία, συχνά οι δύο τους έπρεπε να βρίσκονται μακριά μέχρι και για μία εβδομάδα.

«Αναμφίβολα υπήρξαν στιγμές που η Μισέλ συχνά αισθάνθηκε ως μόνη μητέρα. Ουσιαστικά, πιστεύω πως κατανοεί το βάρος που ιδιαίτερα οι γυναίκες τείνουν να αισθανθούν όταν πρέπει ταυτόχρονα να ανατρέφουν τα παιδιά τους και να εργάζονται», είπε ο Ομπάμα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από