Συναυλία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ στην πλατεία Ομονοίας το απόγευμα της Τετάρτης (24 Απριλίου).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Παντελής Αμπατζής, Ηρώ, Παντελής Θαλασσινός, Αργυρώ Καπάρου, Βαγγέλης Κορακάκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Νατάσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα.

Μαζί τους θα βρίσκονται και οι μουσικές ομάδες του θεραπευτικού προγράμματος 18 ΑΝΩ και της Μονάδας Εφήβων και Νέων ΟΚΑΝΑ - ΑΤΡΑΠΟΣ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του προγράμματος 18 ΑΝΩ, του Σωματείου εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, του Συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, του Σωματείου Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευαίσθητων Κοινωνικά Ομάδων (ΣΕΨΑΕΚΟ).

Οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ συνεχίζουν την κατάληψη των κεντρικών υπηρεσιών του οργανισμού, καθώς πάγωσαν οι πληρωμές τους.

Μιλούν για «απαξίωση» του οργανισμού και «εργασιακή υποβάθμιση». Ζητούν από την κυβέρνηση «να λάβει θέση στις πολιτικές επιλογές, που υπονομεύουν την προοπτική του οργανισμού, απαξιώνουν την αξιοπρέπεια και το περιεχόμενο της δουλειάς τους και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των 8.500 συμμετεχόντων στα προγράμματα υποκατάστασης».

* Συναυλία στην Ομόνοια, στις 24 Απριλίου (19.30).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από