«Σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ». Με τη φράση αυτή απάντησε ο Νάσος Θανόπουλος στο ερώτημά μας αν υπάρχει περίπτωση να αναμειχθεί ξανά στα διοικητικά της Ένωσης.

Τanea.gr μίλησαν με τον Νάσο Θανόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά τον ρώτησαν για το θέμα του υποβιβασμού της ομάδας.

Ο άνθρωπος που μετείχε από την αρχή στην προσπάθεια της Ενωσης το 2004 με τον Ντέμη Νικολαΐδη και που στην ουσία ήταν αυτός που έδωσε τη μεγαλύτερη βοήθεια για να εξασφαλιστεί το ομολογιακό δάνειο των οκτώ εκατ. ευρώ, αλλά και στο τέλος να αποπληρωθεί από τον Πέτρο Παππά με τη συμβολή του Πόλυ Χατζηιωάννου είπε αναλυτικά:

«Ολοι μας έχουμε πληγωθεί με αυτή την κατάληξη και όλοι σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ. ΄Όμως αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση ανάμειξης της Μόργκαν Στάνλεϊ».

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι από την τότε μετοχική ομάδα ή και όλοι (αυτό δεν το γνωρίζει κανείς παρά μόνο οι ίδιοι) προσπαθούν να βρουν κάτι για να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Το αν θα τα καταφέρουν ή αν θα κάνουν κάποια ενέργεια αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Η ΑΕΚ πάντως δεν θα σταματήσει στην εκδίκαση της έφεσης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για την παραμονή της, αλλά ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν ότι αυτό είναι παράβαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ.

Όπως θα υποστηρίξει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Άρης όχι απλώς έφτασε μέχρι την συζήτηση της αίτησής του (κάτι που απαγορεύεται), αλλά εδώ και μήνες έχει εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» των υποχρεώσεων του προς πιστωτές (μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές), κάνοντας μάλιστα χρήση αυτής της προσωρινής διαταγής σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ. Έτσι στην Ένωση πιστεύουν ότι από εκείνη τη στιγμή που συνέβη αυτό θα έπρεπε να σταματήσουν να ορίζονται οι αγώνες του Άρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να προχωρήσουν και αυτή την υπόθεση, αφότου πρώτα εκδικαστεί η έφεση για το ματς με τον Πανθρακικό. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν την καταγγελία αυτή.