Από το μικροσκόπιο του 38χρονου προπονητή θα περάσουν οι Ντιελνά, Ποτουρίδης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Παπάζογλου, Τάτος, Σουμπίνιο, Μήτρογλου.

Υστερα από τρίωρη πτήση με πολλές αναταράξεις έφθασε χθες η αποστολή του Ολυμπιακού στη Λισαβώνα. Στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι μετακινήθηκαν οδικώς στην περιοχή Φάρο, η οποία βρίσκεται στο νότιο μέρος της Πορτογαλίας. Χθες το βράδυ έγινε και η πρώτη προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους. Σήμερα η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Φαρένσε (Σάο Λούις, Φάρο, 22.00 Νovasport1).

Οι νταμπλούχοι θα παρουσιαστούν με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τις φιλικές συναντήσεις στην Αυστρία. Στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι διεθνείς Μανιάτης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και ο νεαρός Λυκογιάννης.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει συνολικά τρία φιλικά παιχνίδια στην Πορτογαλία. Μετά τη Φαρένσε θα αντιμετωπίσει μεθαύριο την Μπράγκα (Αλγκάρβε, 22.45 Novasport1) και την Παρασκευή τη Νιούκαστλ (Αλγκάρβε, 22.45 Novasport1).

Ο ιταλός μέσος Λεάντρο Γκρέκο ολοκλήρωσε χθες τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Χθες το βράδυ έφθασε στην Αθήνα ο μάνατζέρ του και σήμερα θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του από τη Ρόμα στους Ερυθρόλευκους.

Η «Α’ Μπόλα» είχε τίτλο: «Ο Ζαρντίμ παρακολουθεί Τοσκάνο και Ντεφέντι».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει από τη Βιτόρια Γκιμαράες τους Βραζιλιάνους Μαρσέλο Τοσκάνο (στόπερ) και Ροντρίγκο Ντεφέντι (περιφερειακός επιθετικός).

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαιώθηκε ότι ο δ’ αντιπρόεδρος Γιάννης Μώραλης θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Ενα υγιέστατο αγοράκι απέκτησε το ζεύγος Μιραλάς.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της για «τον πρόωρο χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη, που πρόσφερε στο ποδόσφαιρο με το ήθος και τη συνολική παρουσία του».