Εφθασε η σειρά του Εϊντουρ Γκούντγιονσεν προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ειδοποίησε τον ισλανδό επιθετικό για την έκδοση του «διαζυγίου». Ο Γκούντγιονσεν είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Ενωσης να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας του προκειμένου να εισπράξει το συμφωνηθέν ποσόν των 200.000 ευρώ έως το τέλος του μήνα. Σε διαφορετική περίπτωση, είχε απειλήσει ότι θα προσφύγει στη FIFA ζητώντας το συνολικό ποσό των 1,4 εκατ. ευρώ βάσει του συμβολαίου του.

Στο μεταξύ τα οικονομικά προβλήματα παρουσιάζονται σαν Λερναία Υδρα για την ΑΕΚ. Χθες προέκυψε αδυναμία της διοίκησης της ΠΑΕ να εξασφαλίσει την εγγυητική επιστολή από τις τράπεζες για να την καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού δεν υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος βρισκόταν χθες σε ανοιχτή γραμμή με τη Σούπερ Λίγκα και μέχρι αύριο θα καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών τον φάκελο με τις προτάσεις για τη ρύθμιση των χρεών.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Σωκράτης Τσουκαλάς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης λόγω γαστρεντερίτιδας. Οι Κιτρινόμαυροι κάνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα κάτω από ανυπόφορη ζέστη και μεθαύριο θα αναχωρήσουν για το Τσέστερ της Αγγλίας, όπου θα δώσουν τέσσερα φιλικά ματς.