Ο Ουρουγουανός Μπρούνο Φορναρόλι θα είναι εκτός σοβαρού απροόπτου η 6η μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος επιθετικός έφθασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης.

Σήμερα ο Φορναρόλι θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της πράσινης εταιρείας για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Ουρουγουανός είναι επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει πει ότι θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Ανοιχτή γραμμή με την Αλ Σαντ έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην προσπάθεια αγοράς των δικαιωμάτων του Κουίνσι. Ο γκανέζος εξετρέμ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παιανία, όμως η Φορτούνα Ντύσελντορφ φαίνεται ότι έχει κάνει καλύτερη προσφορά στην ομάδα του Κατάρ. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα τελειώσει το σίριαλ που έχει πρωταγωνιστή τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε.

Στο τέταρτο και τελευταίο ματς επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός με γκολ του Τοτσέ (28′) ύστερα από σέντρα του Ζέκα νίκησε τη νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα Φορτούνα Ντύσελντορφ με 1-0.

Ο Φερέιρα δεν άλλαξε σε κανένα σημείο του αγώνα το σύστημα 4-2-3-1 και πραγματοποίησε λιγότερες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Ο Μπουμσόνγκ για άλλη μία φορά ήταν εγγύηση στο κέντρο της άμυνας. Ξεχώρισαν σε απόδοση οι Βιτόλο, Μαρίνος, Βελάσκες, Βύντρα, Καρνέζης και Χριστοδουλόπουλος (σε ρόλο οργανωτή).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει σήμερα από την Αυστρία.