O oυρουγουανός φορ Μπρούνο Φορναρόλι αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο Φορναρόλι θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του (6η κατά σειρά) στους Πράσινους.

Αυτή τη φορά σκόραρε το νέο απόκτημα, ο στόπερ Χοσέ Βελάσκες (28′) και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο χθεσινό φιλικό ματς με την Ελ Γιαΐς με 1-0 επί αυστριακού εδάφους. Ο Χριστοδουλόπουλος σε ελεύθερο ρόλο ξεχώρισε με την απόδοσή του, σταθερός ήταν ο Βιτόλο στη μεσαία γραμμή, ενώ καλά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Χουχούμης σε ρόλο αριστερού χαφ.

Οι Πράσινοι ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά στην Αυστρία και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα διαπίστωσε ότι το σύστημα 4-2-3-1 λειτούργησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε πίσω από τον προωθημένο Πετρόπουλο και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο 28′ ο Λάζαρος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Βελάσκες στην καρδιά της άμυνας της ομάδας του Κατάρ. Ο βενεζουελάνος στόπερ κατέβασε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Ο Χριστοδουλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 58′ (αστόχησε εξ επαφής). Ο Μπουμσόνγκ αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας, έχοντας παρτερνέρ τον Βελάσκες. Στα πλάγια αγωνίστηκαν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή αμυντική λειτουργία και με τη βοήθεια των δύο αμυντικών χαφ Βιτόλο, Μαρίνου.

Στο β’ 45λεπτο με τις αλλαγές στην ενδεκάδα έπεσε η απόδοση των Πρασίνων. Η σύνθεση του ΠΑΟ: Κοτσόλης (46′ Καρνέζης), Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46′ Πίντο), Βύντρα (46′ Σεϊταρίδης), Βιτόλο (46′ Τοτσέ), Ζέκα (59′ Λαγός), Χουχούμης (59′ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος (70′ Κουσίδης).