Από την Ιταλία έγινε γνωστό ότι η Πεσκάρα τα βρήκε με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του Γκρέκο, όμως ο Ιταλός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει τον 25χρονο μέσο δανεικό για έναν χρόνο (με οψιόν αγοράς) και περιμένουν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την «Daily Star», η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς και θεωρεί λογική τιμή αγοράς το ποσό των 10 εκατ. λιρών! Δηλαδή 12,7 εκατ. ευρώ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και το «Ανφιλντ» είναι ο ιδανικότερος προορισμός για τον ίδιο. Ο Μιραλάς αρέσει πολύ στον προπονητή της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς γιατί θεωρεί ότι θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεση και στα άκρα.

Με εντυπωσιακό γκολ του Τζιμπούρ (απευθείας μονοκόμματο σουτ) ύστερα από σέντρα του Παπάζογλου (13′) ο Ολυμπιακός νίκησε στο χθεσινό φιλικό ματς στο Σβατς τη ρωσική Αλάνια Βλαντικαφκάς (νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία) με 1-0.

Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ σημαντικό για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι το δέσιμο στο κέντρο της άμυνας των Μανωλά, Σιόβα. Πολύ καλή παρουσία είχε ο Παπάζογλου σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα και ήταν μάλιστα ο δημιουργός του γκολ.

Ο Κάρολ δεν είχε μεγάλη πίεση στο α’ ημίχρονο, ενώ ο Μέγερι στο β’ 45λεπτο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι Ρώσοι είχαν δοκάρι (56′) με τον Γκουμπούλοφ.

Ο Ζαρντίμ τόνισε: «Ημασταν καλοί σε ένταση, αλλά ήθελα περισσότερο ηρεμία και ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Ο Τζιμπούρ αποχώρησε τραυματίας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.