Δύο μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι επιθυμεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για να συμπληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει ενίσχυση στα μετόπισθεν με την προσθήκη στόπερ υψηλού επιπέδου και την απόκτηση επιτελικού μέσου. Ο 38χρονος κόουτς δείχνει ότι έχει προτίμηση στον συμπατριώτη του, οργανωτή της Τουλούζ Πάουλο Μασάδο. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση μεταγραφής ή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα.

Ο Ζαρντίμ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στο Αχενκιρχ της Αυστρίας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ θα γίνουν μετά τα φιλικά ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας (14/7) και την Αλάνια Βλαντικαφκάζ (16/7). Τόνισε:«Είναι πολύ σημαντικές οι πρώτες ημέρες στην προετοιμασία γιατί πρέπει να συντονιστούμε ως ομάδα. Να δούμε πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε, γενικά, στο γήπεδο και την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε καλύτερα ομαδικά. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση αλλά και την τεχνική των παικτών. Επίσης, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της δουλειάς μου και οφείλω να πω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά ώς τώρα».

Την παράσταση στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα έκλεψε ο νεοαποκτηθείς στόπερ Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι «εκτέλεσε» τον γκολκίπερ Κάρολ.

Ο Μανωλάς που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο μπήκε χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ο σέρβος αμυντικός Γκούλαν, ο οποίος δοκιμάζεται στην Αυστρία.

n Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Μάλαγα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Αυγούστου.