Με δύο υπέροχα γκολ από τους Μπακασέτα (45’+) και Ράγιος (69′), ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε νικηφόρα την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 εις βάρος του Πανιωνίου.

Οι γηπεδούχοι κατέλαβαν την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και τώρα περιμένουν τις εξελίξεις με την αδειοδότηση των ομάδων που έχουν τερματίσει στην πρώτη 5άδα.

Στην περίπτωση που κάποια ομάδα από αυτές που έχουν τερματίσει ψηλότερα από τον Αστέρα δεν αδειοδοτηθεί, τότε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για τους Αρκάδες να συμμετάσχουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Πανιωνίου, μετά την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία μόλις πριν από μία Κυριακή, φάνηκε να μην έχουν τα απαραίτητα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα προκειμένου να κυνηγήσουν το παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Λαδάκης, Εγκον (65′), Ράγιος, Μπακασέτας (73′ Σολάκης), Φράνκου (58′ Ναβάρο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιχαηλίδης (74′ Πόγκασιτς), Κουρντί, Κουλουχέρης, Πιερ, Αναστασόπουλος (59′ Γκέζος), Κούρος, Σάμαρης, Αντούνες (70′ Σκέμπρι), Ντιμπαλά, Μενδρινός, Σταυροθανασόπουλος.