Οι φίλοι της Λίβερπουλ ακούν επίσης τον αρχηγό Στίβεν Τζέραρντ να λέει ότι «η ομάδα έχει την ποιότητα να κατακτήσει τίτλους» και ακόμα διαβάζουν στον αγγλικό Τύπο ότι έγινε πρόταση για ανταλλαγή του Αντι Κάρολ, με τον Κάρλος Τέβες! Εξαιρετικό σενάριο, αν βέβαια, άρεσε και στη Σίτι. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η ανταλλαγή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, αλλά διαφώνησε ο Μπράιαν Μάργουντ, στέλεχος της Σίτι.

Ο Κάρολ θα μπορούσε να αγωνιστεί με τη Σίτι και στο Europa League, ενώ είχε εκφράσει θετική άποψη γι’ αυτόν παλαιότερα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Σε ό,τι αφορά τον Τέβες, αναμένεται να επιστρέψει στο Μάντσεστερ παρ’ ότι δεν τον υπολογίζει ο Μαντσίνι, εκτός αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή από τη Μίλαν.

Επιστροφή στο Κύπελλο. Η Λίβερπουλ, νίκησε 2-1 με γκολ του Ντερκ Κάιτ στο 88′. Ο Νταλγκλίς μίλησε για «πρόκριση καρδιάς», ενώ ο Φέργκιουσον, που είχε αρκετές απουσίες (Ρούνι, Φέρντιναντ, Νάνι, Φιλ Τζόουνς), σημείωσε ότι δεν αξιζε να αποκλειστεί η Γιουνάιτεντ. Από τις εξέδρες του Ανφιλντ ακούστηκαν και πάλι ρατσιστικά συνθήματα, η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα μέσω του βίντεο και τελικά συνέλαβε έναν 59χρονο άνδρα. Το ματς είχε χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου μετά την τιμωρία του Σουάρες για ρατσιστική επίθεση στον Εβρα (αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ).

Για τους ίδιους λόγους η διοργανώτρια δεν επέτρεψε την ανταλλαγή χειραψίας μεταξύ των παικτών πριν από το ματς ΚΠΡ – Τσέλσι ύστερα από αίτημα και των δύο ομάδων. Κι αυτό για να μη δημιουργηθεί θέμα για την υπόθεση Αντον Φέρντιναντ και Τέρι που είναι σε εκκρεμότητα.

n Τα αποτελέσματα στον 4ο γύρο: Αρσεναλ – Αστον Βίλα 3-2, ΚΠΡ – Τσέλσι 0-1, Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο 1-1, Μπράιτον – Νιούκαστλ 1-0, Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γουέν 1-1, Μπόλτον – Σουόνσι 2-1, Ντέρμπι – Στόουκ 0-2, Χαλ – Κρόουλι 0-1, Γουέστ Μπρομ – Νόριτς 1-2, Λέστερ – Σουίντον 2-0, Μίλγουολ – Σαουθάμπτον 1-1, Σέφιλντ Γ. – Μπέρμπιγχαμ 0-4, Στίβενεϊτζ – Νοτς Κάουντι 1-0, Γουόρφορντ -Τότεναμ 0-1, Εβερτον – Φούλαμ 2-1. Στον 5ο γύρο, η Τσέλσι θα υποδεχτεί την Μπέρμιγχαμ, η Λίβερπουλ την Μπράιτον ενώ η νικήτρια της συνάντησης Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο την Αρσεναλ.