Η Γιουβέντους συνεχίζει το πάρτι της στο ιταλικό πρωτάθλημα και ούτε το χιόνι δεν μπορεί να τη σταματήσει! Αντίθετα, η Ιντερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέτσε και να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Η χιονόπτωση λοιπόν δεν εμπόδισε τον Αλεσάντρο Μάτρι να σκοράρει δύο φορές και τη Γιουβέντους να νικήσει 2-1 την Ουντινέζε. «Ανησυχούσα για αυτό το ματς, αφού γνωρίζω πολύ καλά την Ουντινέζε που παίζει καλό ποδόσφαιρο και διαθέτει παίκτες με ταλέντο. Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα στη μεσαία γραμμή και δώσαμε δυνατότητα στην αντίπαλό μας να παίξει με αντεπιθέσεις», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε.

Η μοναδική ομάδα που φαίνεται να ακολουθεί τη Γιουβέντους είναι η Μίλαν, η οποία νίκησε εύκολα την Κάλιαρι 3-0, με γκολ των Ιμπραΐμοβιτς, Νοτσερίνο και Αμπροσίνι.

Αντίθετα, το σερί των επτά νικών της Ιντερ σταμάτησε στο Λέτσε, αφού ηττήθηκε με 1-0. Η Ιντερ πίεσε βέβαια για να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε τίποτα: «Πιέσαμε, τρέξαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ειχαμε να ενσωματώσουμε και δύο παίκτες στην ομάδα», είπε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, αναφερόμενος στους Φορλάν και Σνάιντερ που επέστρεψαν από τραυματισμό.

Ετσι, την ξεπέρασε η Λάτσιο που νίκησε εκτός έδρας 3-0 την Κιέβο με δύο γκολ του Κλόζε. Ο Σισέ, μπήκε στο ματς στο 82′ και έδωσε ασίστ για το ένα γκολ στον Κλόζε.

Τα αποτελέσματα στα άλλα ματς: Κατάνια-Πάρμα 1-1,Φιορεντίνα-Σιένα 2-1, Τζένοα-Νάπολι 3-2, Τσεζένα-Αταλάντα 0-1, Παλέρμο-Νοβάρα 2-0, Ρόμα-Μπολόνια 1-1.

Η βαθμολογία (20 αγώνες): Γιουβέντους 44, Μίλαν 43, Ουντινέζε 38, Λάτσθιο 36, Ιντερ 35, Ρόμα 31.