Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του ισπανικού Κυπέλλου και η Ρεάλ Μαδρίτης, που έμεινε με την πολύ καλή εμφάνιση στο «Καμπ Νου», στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Μουρίνιο υποδέχεται απόψε την ουραγό Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ (21.00, OTE sport1).

«Ξέρουμε ότι αξίζαμε περισσότερα. Ασφαλώς και είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό, υπάρχει όμως ικανοποίηση για την εμφάνιση.

Ετσι, τώρα θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ» υποστήριξε ο Ικερ Κασίγιας. Κι ο Τσάμπι Αλόνσο παραδέχτηκε ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα ματς με την Μπαρτσελόνα, όλα κρίθηκαν από το αποτέλεσμα στο «Μπερναμπέου». «Τώρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στην πρώτη θέση με διαφορά πέντε βαθμών» είπε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται απόψε στο «Μαδριγάλ» κόντρα στη Βιγιαρεάλ που αναζητά βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις (23.00, OTE sport1).

Το πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Ινιέστα και Αλέξις Σάντσεθ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς με τη Ρεάλ.

Θυμίζουμε ότι ήδη απουσιάζουν οι Βίγια και Αφελάι.

Ο Τσάβι υποστήριξε ότι μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει δημιουργήσει καλό σερί κόντρα στη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν είναι ενδεικτικό της διαφοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες. «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πόσο σημαντική είναι μία νίκη στη Μαδρίτη» είπε ο Τσάβι.

ΙΤΑΛΙΑ

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται απόψε την Ουντινέζε στην πρεμιέρα του β’ γύρου (21.45, OTE sport2). «Ο τίτλος της πρωταθλήτριας χειμώνα είναι μονάχα συμβολικός. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και στον β’ γύρο τις καλές εμφανίσεις» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Ντελ Πιέρο είναι πάντα μία καλή επιλογή.

Η Μίλαν υποδέχεται αύριο το βράδυ την Κάλιαρι (21.45, OTE sport2), ενώ το απόγευμα η Ιντερ αγωνίζεται στο Λέτσε (16.00, OTE sport3).