Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 27′ με ένα γκολ που αμφισβήτησαν πολύ οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Κι αυτό γιατί πριν από το πέναλτι που καταλογίστηκε σωστά (χέρι του Τόμας σε προσπάθεια του Σαλπιγγίδη), ο κυνηγός ήταν σε θέση οφ-σάιντ που δεν υποδείχθηκε. Τελικά, ο Λίνο ευστόχησε και ήρθε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και με την είσοδο στο παιχνίδι των Μήτρογλου και Τάτου, έγινε περισσότερο απειλητικός. Οσο για τον ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρίες να διασφαλίσει την πρόκριση, ο Ιβιτς όμως ήταν άστοχος σε δύο φάσεις.

Και στο 90′, ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους. Ο Φυτανίδης έκανε μια προσπάθεια για σέντρα, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία του Γλύκου και ο άπειρος γκολκίπερ την έδιωξε αφού είχε περάσει τη γραμμή. Ετσι, έγινε το 1-1 και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Στο 91′, λοιπόν, ο Μήτρογλου άνοιξε ωραία στον Μπρίτο, πλασέ και 1-2. Ο Ατρόμητος κρατούσε πλέον το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια του και δεν γινόταν να το αφήσει.

Να τονιστεί ότι το ματς ολοκληρώθηκε όπως -όπως, καθώς σε κόρνερ που κέρδισε ο Ατρόμητος, οι φανατικοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετούν αντικείμενα, για να αναγκαστεί ο ρέφερι Κομίνης να σφυρίξει τη λήξη γρήγορα γρήγορα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πάντως, μετά το φινάλε, οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προέκυψε ένταση καθώς έδειξαν διάθεση για επεισόδια, αλλά τελικά οι παίκτες έφυγαν στη φυσούνα και οι ομάδες περιφρούρησης κατάφεραν να ηρεμήσουν κάπως την κατάσταση.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα κατά των παικτών και του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι ο Μπόλονι έφτυσε τον Επστάιν στη φυσούνα. «Οταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και ειδικά ξένος και τρως ψωμί στην Ελλάδα πρέπει να έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά» είπε

Διαιτητής: Κομίνης.

Κίτρινες: Τόμας, Φυτανίδης, Λάζαρ, Σφακιανάκης, Γλύκος, Επστάιν, Σκόνδρας, Καραγκούνης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο(40′ Σνάουτσνερ), Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λάζαρ(84′ Ιβιτς), Π. Γκαρσία, Φωτάκης(46′ Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης(62′ Μήτρογλου), Τόμας, Φυτανίδης, Καραμάνος(72′ Τάτος), Δημούτσος(84′ Μπρίτο), Σφακιανάκης, Επστάιν, Αναστασάκος, Καραγκούνης.