Ο ΠΑΣ Γιάννινα δυσκολεύεται να βρει βηματισμό εδώ και κάμποσο διάστημα. Η έλευση του Αναστασιάδη δεν έλυσε τα προβλήματα. Δεν πρόκειται για αμιγώς αγωνιστικά θέματα.

Χθες, προέκυψε δυσαρέσκεια πολλών μελών του ΔΣ της ΠΑΕ με τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη. Εκτός των άλλων, δήλωσε παραίτηση και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας. Το αν υφίσταται «ανοιχτή γραμμή» διοίκησης – οργανωμένων οπαδών, όπως λένε αρκετοί, μόνο στην ΠΑΕ το γνωρίζουν. Αλλά τα αγκάθια είναι αρκετά και οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ΠΑΣ του Αναστασιάδη καλείται χωρίς κλασικό φορ (πλην Μπακαγιόκο) να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ, ομάδα που στερείται κεντρικών μπακ. Ηδη, οι Ζαϊρί και Κουέβας έφυγαν, ενώ δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει το σκάφος και ο Μπουζίντ. Το χειρότερο για τον ΠΑΣ είναι πως σε μια εποχή που αρκετές ομάδες ποντάρουν στο ελληνικό στοιχείο και τα ατόφια ταλέντα, στα Γιάννινα βασίζουν τις ελπίδες τους σε βετεράνους. Αλλά για μια στροφή στα νιάτα απαιτούνται δουλειά σε βάθος και ξεκάθαρο σχέδιο.