Μετά τη φυγή και του Τσέζαρεκ, ο Αρης θα αγωνιστεί με τον Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης, στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδος. Στην άμυνα, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει ο Σανκαρέ ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ οι Μιχαλήτσος και Σεμερτζίδης δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Τόχα, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη επειδή σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Με δεδομένη την οικονομική στενότητα που υπάρχει στον Αρη όμως, δεν αποκλείεται οι «ενοχλήσεις» του Τόχα να οφείλονται στις καθυστερήσεις των πληρωμών.

Ο Γιάννης Κόντης έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Αρη ότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις ισπανών προπονητών που ταιριάζουν στα δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει ο ένας από τους δύο.

Τα οικονομικά προβλήματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την ομάδα του Αρη, αφού ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έχει καταθέσει προσφυγή κατά των Κίτρινων την οποία προτίθεται να αποσύρει αν επέλθει συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων του.