Καλύτερη εξέλιξη από τη χθεσινή δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Φρεντερίκ Νιμανί στο πρώτο του παιχνίδι δοκιμής στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας, όπου ο ΠΑΟΚ με τον γάλλο μεσοεπιθετικό στη σύνθεσή του αντιμετώπισε την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Νιμανί, παίζοντας στα αριστερά της επίθεσης, εκεί δηλαδή που ψάχνει παίκτη ο Λάσλο Μπόλονι προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό του Βιεϊρίνια, αλλά και στην κορυφή, πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ του Δικεφάλου (19′, 40′, 43′, 44′) και έβγαλε τη σέντρα για το πέμπτο, στο 2′ της αναμέτρησης, με τον Κίτσιου να ανοίγει το σκορ. Η Καλαμαριά πέτυχε ένα γκολ, στο 28′ με τον Λιώνη.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όμως δεν αποφασίστηκε αν θα αποκτηθεί τελικά ή όχι.

Ο Γάλλος θα μείνει μέχρι και την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα ενημερωθεί για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ. Το αν θα αποκτηθεί πάντως ή όχι, θα εξαρτηθεί και από τη στάση της Μονακό που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, αφού ο Δικέφαλος, και να θέλει, δεν μπορεί να δώσει χρήματα για την απόκτηση του Νιμανί λόγω του οικονομικού ανοίγματος που υπάρχει και που θα πρέπει να μειώσει άμεσα, εξαιτίας της στενής επιτήρησης από την ΟΥΕΦΑ, αφού μέχρι τον Ιούνιο όπου θα ελεγχθεί και πάλι από την αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα πρέπει να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει εξοφλήσει ή διακανονίσει όλες τις υποχρεώσεις προς τρίτους.

n Ο Παναγιώτης Γλύκος που κέρδισε με την αξία του τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, υπέγραψε χθες συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Ο Λάσλο Μπόλονι πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και με δεδομένο ότι ένας εκ των Χαλκιά και Κρέσιτς θα αποχωρήσει, ζήτησε να επεκταθεί το συμβόλαιο του Γλύκου, ώστε να νιώθει και εκείνος σίγουρος αλλά και να αποφύγει η ομάδα του Δικεφάλου μια δύσκολη διαπραγμάτευση για την παραμονή του 25χρονου τερματοφύλακα στην Τούμπα τους επόμενους μήνες, όταν θα παίρνει παιχνίδια και θα είναι πολύ πιθανό να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.