Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ασφαλώς και το γνωρίζουμε. Ολες οι ΠΑΕ χρωστούν, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή όταν θέλουν, οπότε πώς θα γίνει σοβαρή κουβέντα για μεταγραφές;
Κι όμως, το ελληνικό δαιμόνιο είναι εδώ, ακόμη και σε περίοδο βαθιάς κρίσης. Οι παράγοντες είτε επιλέγουν το ξαναζεσταμένο φαγητό, είτε προκρίνουν λύσεις με τη μέθοδο των δανεικών. Εστω και αν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζει ούτε η μάνα τους!
Στην ΑΕΚ, λοιπόν, δοκιμάζεται ο νεαρός Σεγούντο. Από τον Παναμά έρχεται το παιδί και το όνειρό του είναι να βρει μια ομάδα και να αγωνιστεί. Στο προπονητήριο των Σπάτων δεν έχουν τέτοιους ενδοιασμούς - κάποιος τον πρότεινε, άρα μπορεί να δοκιμαστεί. Βέβαια, η ΑΕΚ κατά καιρούς έφερε από Τόμιτς (εποχή Enic) μέχρι Ντιουφ. Κανένας δεν έμεινε. Τα λαχεία, πάει, κλήρωσαν. Αν επρόκειτο για θησαυρούς, στην ΑΕΚ θα έπεφταν; Εκτός αν γίνεται η κουβέντα για το μέλλον, το πολύ μακρινό.
Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάνει προπονήσεις ο Νιμανί. Να αφήνεις τον Βιεϊρίνια και να συζητάς για τον Νιμανί δεν είναι το πιο ελκυστικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος ανήκει στη Μονακό και δεν αγωνίζεται, τον γνωρίζει ο Μπόλονι και υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να ενταχθεί στο ρόστερ. Ως δανεικός. Και φυσικά χωρίς να πάρει πολλά χρήματα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει ή για την τζίφρα που θα βάλει.
Αυτά αφορούν τις δοκιμές. Το άλλο κομμάτι των μεταγραφικών επιδιώξεων σχετίζεται με όσους επιστρέφουν. Ηδη, ο Ντιόγκο προστέθηκε στην ομάδα του Βαλβέρδε και οι υποσχέσεις για «νέα αρχή» βγήκαν με ευκολία προς τα έξω. Ο δε Αρης, το σκέφτεται για τον Κόκε. Ναι, αυτόν που είπαν πως τους απάλλαξε με την παρουσία του έναν χρόνο νωρίτερα. Τώρα, ο Ισπανός χρωστά στον Αρη, άρα μπορεί να έρθει δωρεάν. Και στο τσάμπα, ουδείς ποδοσφαιρικός παράγοντας λέει όχι...

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από