Ολα αυτά στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αποψινό αγώνα στο ΣΕΦ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (21.45, ΝΕΤ).

«Τα εθνικά πρωταθλήματα περνάνε βαθιά κρίση και αυτό είναι ολοφάνερο. Οχι μόνο εδώ που αρχίσαμε με 13 ομάδες και δεν ξέρουμε με πόσες θα τελειώσουμε, αλλά και στη Σερβία υποφέρουν και στην Κροατία η παραγωγή παικτών έχει ουσιαστικά σταματήσει και οι χορηγοί απομακρύνονται.

Είναι ιδανικό που η Ευρωλίγκα μεταθέτει τα παιχνίδια σε μια ιδιαίτερα εμπορική ημέρα όπου ο κόσμος θα πηγαίνει πιο εύκολα στα γήπεδα και δεν θα πέφτουμε και πάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στρατηγική κίνηση για το μάρκετινγκ, με γεμάτα γήπεδα, όσο και αν θα επηρεάσει τα εθνικά πρωταθλήματα, που όμως περνούν δύσκολες ώρες» τόνισε ο «Ντούντα», που θα ξαναβρεί απόψε απέναντί του τον Νέβεν Σπάχια και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (είχε νικήσει άνετα ο Ολυμπιακός στο φιλικό).

«Αλλο παιχνίδι τώρα. Εχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά ο Λούκας θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού τον χρειαζόμαστε ιδιαίτερα» τόνισε ο «Ντούντα», που γνωρίζει πως οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν πλεονέκτημα έδρας απόψε όπως και στα περισσότερα ματς.

«Δεν μπορούμε να βγούμε και να παρακαλάμε τον κόσμο να έρθει. Το κοινό του Ολυμπιακού αγαπάει την ομάδα και ξέρει να κρίνει αν πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα νέα παιδιά».

Ο «Ντούντα» επεσήμανε πως ο Χάουαρντ δεν είναι ακόμα έτοιμος (θέμα αλλαγής δεν τίθεται στην παρούσα φάση ούτε ως σκέψη), ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους μικρούς Μάντζαρη και Κατσίβελη που τους έριξε απότομα στα βαθιά.