Ο ΛάΖλο Μπόλονι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει δύο επιθετικούς, τον Σαλπιγγίδη και τον Βιεϊρίνια. Οι δύο παίκτες δείχνουν να βρίσκονται εκτός φόρμας, παρά το γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως κέρδισε έναν άλλον επιθετικό, τον Σάκη Παπάζογλου. Τον κυνηγό που ήρθε από τον Αρη με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι του 2009 στην Τούμπα αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον ήθελαν να γίνεται το νέο αστέρι στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου. Ο Λάζλο Μπόλονι, που του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες, είδε στις προπονήσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων ότι ο Παπάζογλου έδειχνε έτοιμος να πάρει θέση βασικού στην 11άδα του ΠΑΟΚ και το πρωί της περασμένης Κυριακής του ανακοίνωσε την απόφασή του να τον ξεκινήσει στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ρουμάνος τεχνικός δικαιώθηκε για την επιλογή του αφού ο Σάκης Παπάζογλου έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στο χέρι του είναι πλέον να την κρατήσει, αφού ο Λάσλο Μπόλονι χρειάζεται έναν υψηλόσωμο σέντερ φορ, δεδομένου ότι οι μοναδικοί καθαρόαιμοι σέντερ φορ του ΠΑΟΚ είναι ο Αθανασιάδης, ο οποίος είναι τραυματίας και ο Γιάννου που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, αφού αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Δικεφάλου.

Χθες ο Λάζλο Μπόλονι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ταξίδεψαν στη Ρουμανία και παρακολούθησαν τον αγώνα Στεάουα – Ραπίντ. Με αφορμή το ταξίδι του Μπόλονι στην πατρίδα του, τα ρουμανικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κριστιάν Τανάσε, τον μεσοεπιθετικό της Στεάουα. Με τη δεδομένη οικονομική κατάσταση του Δικεφάλου μια τέτοια μεταγραφή, που ενδέχεται να στοιχίσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, φαντάζει σαν όνειρο καλοκαιρινής νυκτός.

Χθες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ που βέβαια δεν έχει νομιμοποιηθεί, αφού το Πρωτοδικείο δεν το έχει διορίσει, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 4 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συνεδρίαση στα γραφεία της Τούμπας όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα οικονομικά της ομάδας και τις περικοπές που πρέπει να γίνουν στα λειτουργικά έξοδα, αφού έχει διαπιστωθεί ότι ξεφεύγουν από τα όρια που θέτει η υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της ομάδας.