Αν και η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που σφραγίζει την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε πως η ελληνική Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη.

«Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας. Θα μπούμε για τη νίκη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Σάντος έγινε 57 ετών και όπως έλεγε «θέλω ως δώρο τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά , κάτι που θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης Τύπου, ο Σάντος τόνισε: «Θέλαμε από την αρχή να είμαστε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Θα έχουμε προσοχή στην άμυνα και θα επιδιώξουμε να είμαστε σωστοί στην επιθετική μας λειτουργία. Το ματς είναι δύσκολο , η Γεωργία είναι καλή ομάδα και με ικανό προπονητή. Εχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της».

Σε ό,τι αφορά στα σχέδια του Σάντος, δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού ο Αγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής κυνηγός επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από περίπου έναν χρόνο και με δεδομένη την απουσία του(τιμωρημένου) Σαμαρά, μπορεί να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.