Το ραντεβού με τις υπόλοιπες πέντε ανανεώθηκε για την προσεχή Τρίτη, αφού ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά έγγραφα. Κι αυτό, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος!

Φυσικά, από τη στιγμή που η ΕΕΑ δεν έχει χορηγήσει πιστοποιητικά, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάποια ομάδα να μην καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της. Πιστοποιητικό από τη χθεσινή συνεδρίαση πήραν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Αρης, Κηφισιά, Απόλλων Καλαμαριάς και Φοίνικας Σύρου. Παράταση (νέα) έως την προσεχή Τρίτη πήραν οι Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΕΑ Πατρών και Παμβοχαϊκός.

Τι συμβαίνει με αυτές τις ομάδες: από τον Ηρακλή ζητήθηκε επιπλέον έγγραφο που να στηρίζει τη βεβαίωση από τη ΔΟΥ, την οποία ήδη κατέθεσαν. Ο Παναθηναϊκός και η ΕΑ Πάτρας έχουν προβλήματα με διακανονισμούς οφειλών σε παίκτες, ενώ τα ζητήματα του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λέγεται πως είναι τυπικά. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πάντως χρειάζεται νέο πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (αυτό που κατέθεσε λήγει στις 14/10) και, όπως ανακοίνωσαν χθες, η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και δεν γνωρίζουν αν θα προλάβουν έως την Τρίτη! Οσον αφορά τον Παμβοχαϊκό, κατέθεσε προϋπολογισμό για έναν χρόνο, ενώ η Επιτροπή θέλει για τρία χρόνια!

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Volleyleague είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 15/10.

Στο μεταξύ, σήμερα θα συζητηθούν γενικότερα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του βόλεϊ στη συνάντηση που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία με όλους τους φορείς του αθλήματος. Θυμίζουμε ότι η ΕΟΠΕ έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Στην Ομοσπονδία, ωστόσο, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και ελπίζουν ότι τελικά θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και να αρχίσουν τα πρωταθλήματα.