Το δίληµµα της επίθεσης, που αφορά την (κοινή) παρουσία των Μιραλάς και Πάντελιτς, αποτελεί αντικείµενο προβληµατισµού στον Ολυµπιακό, που έχασε για τον αγώνα µε τον Πανιώνιο (19.30, Καραϊσκάκη) τον Ιµπαγάσα.


Ο αργεντινός µέσος των Ερυθρολεύκων υπέστη θλάση στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, σήµερα θα υποβληθεί σε µαγνητική τοµογραφία και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από 15 ηµέρες έως έναν µήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της οµάδας του. Τη θέση του δίπλα στον Ντουντού αναµένεται να πάρει ο Μόισες Ουρτάδο, ο οποίος όπως έδειξε στο µατς Κυπέλλου µε την Ηλιούπολη βρίσκεται πλέον σε κατάσταση ετοιµότητας και µπορεί να επιστρέψει.

Το… αίνιγµα για τον Βαλβέρδε είναι πάντως να χωρέσει στην ενδεκάδα ο Μιραλάς µε τον Πάντελιτς. Ο Σέρβος, που σκόραρε και εις βάρος της Ηλιούπολης, προέβη χθες σε διευκρινιστική δήλωση σύµφωνα µε την οποία δεν έχει πρόβληµα αν θα αγωνίζεται ως βασικός ή θα µένει στον πάγκο, αφού όπως τονίζει: «Το σηµαντικό είναι να κερδίζει η οµάδα».

Ο Βαλβέρδε πάντως δεν έµεινε ικανοποιηµένος από τους περισσότερους παίκτες που χρησιµοποίησε στο προχθεσινό µατς Κυπέλλου, οπότε η ενδεκάδα του ντέρµπι που γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό θα έχει ως µοναδική υποχρεωτική αλλαγή τον Ουρτάδο αντί του Ιµπαγάσα. Ο βάσκος τεχνικός δεν είναι διατεθειµένος να αλλάξει τον τρόπο µε τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυµπιακός και στο 4-4-1-1 που χρησιµοποιεί από την αρχή του πρωταθλήµατος χωράει ένας κυνηγός.

Αυτό πολύ απλά σηµαίνει ότι ο Μιραλάς, που βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, παραµένει ακλόνητος στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα και ο Μάρκο Πάντελιτς µπορεί να… περιµένει. Για τα άκρα ο Βαλβέρδε σκέπτεται να διατηρήσει τον Ριέρα αριστερά, ενώ για τη δεξιά πτέρυγα επικρατέστερος είναι και πάλι ο Φετφατζίδης, αφού ο τεχνικός του Ολυµπιακού θεωρεί ότι οι Ρόµενταλ και Ζαϊρί απέτυχαν στο διαγώνισµα του Κυπέλλου.

Χθες στον Ρέντη έγινε και κουβέντα για τις άδειες των εορτών και ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι µε δεδοµένο πως θα υπάρχει ο αγώνας του Κυπέλλου µε τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 22 Δεκεµβρίου, η άδεια που θα τους δοθεί θα είναι από 23 έως 28/12. Προς θλίψη των παλαιότερων που ίσως να είχαν στο µυαλό τους την ανάµνηση από τις περυσινές… διακοπές µε τον Ζίκο. Στον Ολυµπιακό προτάθηκε ο αριστερός µπακ του Αγιαξ Ούρµπι Εµάνουελσον, ο οποίος µένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ταξίδι µε σκοπό το σκάουτινγκ παικτών ενδέχεται να πραγµατοποιηθεί ξανά το Σαββατοκύριακο.

ΑΠΟ ΑΓΙΑΞ

Στον Ολυµπιακό προτάθηκε ο αριστερός µπακ του Αγιαξ Ούρµπι Εµάνουελσον, ο οποίος µένει ελεύθερος το καλοκαίρι