Ο ΜΑΡ ΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ δηλώνει ότι µια νίκη επί του Ατρόµητου θα δώσει µεγάλη ώθηση στην οµάδα και ο Δηµήτρης Ελευθερόπουλος έλεγε χθες κατά τη διάρκεια της Μedia Day της ΠΑΕ Ηρακλής, ότι δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του προπονητή του. Ο τερµατοφύλακας του Γηραιού εξήγησε τη θέση του, λέγοντας: «Η οµάδα έχει µεγάλη ποιότητα και σίγουρα δεν θα ήθελα να βρισκόµουν στη θέση του προπονητή µας, καθώς υπάρχει τεράστιο βάθος ακόµα και σε αυτούς που µένουν εκτός αποστολής. Ακόµα δεν έχετε δει αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει µέχρι στιγµής να αγωνιστούν και θα τους ανακαλύψετε στη συνέχεια του πρωταθλήµατος». Ο Δηµήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σηµασία που είχε η ήττα από τον Πανσερραϊκό στο φιλικό του περασµένου Σαββάτου, εξηγώντας: «Ηταν σηµαντικό που πήραµε τους τρεις βαθµούς απέναντι στον Ολυµπιακό.

Κερδίσαµε χρόνο για να δουλέψουµε πιο σκληρά µε την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήµατος. Δεν πρέπει όµως να επαναπαυτούµε σε καµία περίπτωση. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά η ήττα στο φιλικό µε τον Πανσερραϊκό ήρθε την κατάλληλη στιγµή. Η οµάδα έχει ποιότητα και θα το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι».

Ο τερµατοφύλακας του Ηρακλή διευκρίνισε ότι το συµβόλαιο που έχει υπογράψει µε την οµάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι θα πληρώνεται µε βάση τα παιχνίδια που παίζει, αφού πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη µέση του. «Το καλοκαίρι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Αν δεν παίζω, δεν θέλω να πληρώνοµαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αν και δήλωσε εµπιστοσύνη στους τερµατοφύλακες που έχει στη διάθεσή του, είπε ότι συνεχίζει η αναζήτηση για την απόκτηση ενός ακόµη τερµατοφύλακα.