Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως ο Άρης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε εκτός έδρας 2-1 τον Πανσερραϊκό. Το όνειρο της συμμετοχής όμως στα πλέι οφ απομακρύνθηκε για τους «κίτρινους» αφού την ίδια στιγμή η Λάρισα επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και διατήρησε το προβάδισμα των 4 πόντων στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, κι ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κι αυτό γιατί μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με τον Γεωργιάδη. Στη συνέχεια του αγώνα, ο Άρης επέβαλε τον ρυθμό του, όμως μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Ίλιτς.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι τόσο ο Μπουλέ όσο και ο Μπράιτ ήταν εκτός αγώνα, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού τους άφησε στο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν τη μάχη στη μεσαία γραμμή και να παραδοθούν στις ορέξεις των αντιπάλων τους, παρά το ότι οι Θεσσαλονικείς έμειναν με 10 παίκτες από το 67΄ λόγω αποβολής του Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η κίνηση του τεχνικού του Άρη να ρίξει στο παιχνίδι τον Καμπόρα (42΄) αντί του Μπατιόν αποδείχθηκε απόλυτα πετυχημένη, αφού στο 80΄ ο παίκτης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ρεγκέιρο στο 78΄. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά η προσπάθεια του Διγκόζη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 88΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού.

«Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας δεν ήταν καλή, δεχθήκαμε και νωρίς το γκολ με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να αντιδράσουμε και να φανούμε ανταγωνιστικοί», επεσήμανε ο τεχνικός του Άρη, Μαζίνιο, και πρόσθεσε: «Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, οι παίκτες κατέβαλαν μεγαλύτερη προσπάθεια και πήραμε τη νίκη. Οφείλουμε στα παιχνίδια που απομένουν, και είναι αρκετά δύσκολα, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε νίκες».

Ο Ούγκο Μπρος από την πλευρά του τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες δεν δικαίωσαν τη θέση τους στη βασική 11άδα».