«Δεν με φοβίζει τίποτε. Απλώς θα πρέπει στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπόλτον να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ό,τι ήμασταν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό», δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς χθες το πρωί, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λίγο προτού αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για την Αγγλία, όπου σήμερα στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει την Μπόλτον στο πλαίσιο των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, σήμερα το βράδυ στο «Reebok» είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την ομάδα δίχως τους Ίβιτς και Βανγκέλι, οι οποίοι παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, αφού υπήρχε πρόβλημα με τη βίζα τους, το οποίο διαπιστώθηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε και το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ», συνέχισε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε: «Έχουμε να δώσουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω.

Αυτό που προσπαθώ να περάσω είναι ότι δεν θα πρέπει να έχουμε καθόλου άγχος». Ο Σέρχιο Κόκε με τη σειρά του έδωσε το στίγμα όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση. «Αν χάσουμε δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Αν κερδίσουμε, είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε χθες στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το παιχνίδι του Άρη με την Μπόλτον, πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού είπε: «Ο Άρης είναι μια κλασική ομάδα Μπάγιεβιτς. Παίζει γρήγορα από τα πλάγια. Για εμάς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού έχουμε ήδη δύο βαθμούς και, αν νικήσουμε, εξασφαλίζουμε την πρόκρισή μας. Ο Άρης θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι καλύτερη ομάδα από την Μπράγκα. Το απέδειξε νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Εμείς, ο Άρης, και η Μπράγκα θα παλέψουμε για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού, αν θεωρήσουμε ότι η Μπάγερν θα είναι η πρώτη ομάδα του ομίλου».